Dealer worden

Meest uitgebreid en betaalbaar assortiment onderdelen Voor Honda MT, MB, MTX, MBX, MCX, NSR

Integritetspolicy

Personuppgifter som vi behandlar

Vi behandlar dina personuppgifter för att du använder våra tjänster och/eller för att du själv ger oss dessa uppgifter. Nedan följer en översikt över de personuppgifter som vi behandlar: – För- och efternamn – Adressuppgifter – Telefonnummer – E-postadress

Särskilda och/eller känsliga personuppgifter som vi behandlar

Vår webbplats och/eller tjänst har ingen avsikt att samla in uppgifter om webbplatsbesökare som är under 16 år. Om de inte har tillstånd från föräldrar eller vårdnadshavare. Vi kan dock inte kontrollera om en besökare är över 16 år. Vi rekommenderar därför att föräldrarna är involverade i sina barns aktiviteter på nätet för att förhindra att uppgifter om barn samlas in utan föräldrarnas tillstånd. Om du är övertygad om att vi har samlat in personuppgifter om en minderårig utan ett sådant samtycke, vänligen kontakta oss via vår kontaktsida så raderar vi informationen.

I vilket syfte och på vilken grund behandlar vi personuppgifter?

Vi behandlar dina personuppgifter för följande ändamål: – För att behandla din betalning – För att kunna ringa dig eller skicka dig ett e-postmeddelande om det är nödvändigt för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster – För att erbjuda dig möjligheten att skapa ett konto – För att leverera varor och tjänster till dig – Vi behandlar också personuppgifter om vi är juridiskt skyldiga att göra det, till exempel uppgifter som vi behöver för vår skattedeklaration. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Automatiserat beslutsfattande

Vi fattar inga beslut på grundval av automatiserad behandling som (avsevärt) kan påverka människor. Det är beslut som fattas av datorprogram eller datasystem, utan att en människa (t.ex. en anställd hos oss) är inblandad.

Hur länge vi sparar personuppgifter

Vi kommer inte att behålla dina personuppgifter längre än vad som är absolut nödvändigt för att uppfylla de syften för vilka de samlades in.

Delning av personuppgifter med tredje part

Vi säljer inte dina uppgifter till tredje part och vi lämnar endast ut dem om det är nödvändigt för att genomföra vårt avtal med dig eller för att uppfylla en rättslig förpliktelse. Vi säljer inte dina uppgifter till tredje part och vi lämnar endast ut dem om det är nödvändigt för att genomföra vårt avtal med dig eller för att uppfylla en rättslig förpliktelse. Vi förblir ansvariga för denna behandling.

Cookies eller liknande tekniker som vi använder

Vi använder funktionella, analytiska och spårningscookies. En cookie är en liten textfil som lagras i webbläsaren på din dator, surfplatta eller smartphone när du besöker denna webbplats för första gången. Vi använder cookies med en rent teknisk funktion. Dessa säkerställer att webbplatsen fungerar korrekt och att t.ex. dina preferenser kommer ihåg. Dessa cookies används också för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att optimera den. Vi placerar också analytiska cookies. Du kan välja bort cookies genom att konfigurera din webbläsare så att den inte lagrar några fler cookies. Dessutom kan du radera all information som tidigare lagrats med hjälp av inställningarna i din webbläsare. För en förklaring, se: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/ Cookies placeras också på denna webbplats av tredje parter. Dessa inkluderar annonsörer och/eller företag inom sociala medier. Nedan följer en översikt: Google Analytics Namn: _utma Funktion: Analytisk cookie som mäter webbplatsbesök Lagringstid: 26 månader

Visa, ändra eller radera uppgifter

Du har rätt att få tillgång till, korrigera eller radera dina personuppgifter. Dessutom har du rätt att återkalla ditt eventuella samtycke till databehandling eller att invända mot vår behandling av dina personuppgifter och du har rätt till dataportabilitet. Detta innebär att du kan begära att vi skickar de personuppgifter som vi har om dig i en datafil till dig eller till en annan organisation som du har angett. Du kan skicka en begäran om åtkomst, korrigering, radering, ändring av uppgifter, återkallande av samtycke eller invändning mot behandlingen av dina personuppgifter till vår e-postadress som du hittar på vår kontaktsida. För att säkerställa att det är du som begär en inspektion ska du bifoga en kopia av ditt identitetsbevis till din begäran. I denna kopia ska du se till att ditt passfoto, MRZ (maskinläsbar zon), passnummer och Citizen’s Service Number (BSN) är svarta. Detta för att skydda din integritet. Vi svarar på din begäran så snabbt som möjligt, dock inom fyra veckor. Vi vill också påpeka att du har möjlighet att lämna in ett klagomål till den nationella tillsynsmyndigheten, dataskyddsmyndigheten. Detta kan göras via följande länk: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hur vi skyddar personuppgifter

Vi tar skyddet av dina uppgifter på allvar och vidtar lämpliga åtgärder för att förhindra missbruk, förlust, obehörig åtkomst, oönskat avslöjande och obehöriga ändringar. Om du anser att dina uppgifter inte är ordentligt skyddade eller om det finns tecken på missbruk, vänligen kontakta vår kundtjänst eller via vår kontaktsida. Vi har vidtagit följande åtgärder för att skydda dina personuppgifter: – TLS (tidigare SSL) Vi skickar dina uppgifter via en säker internetanslutning. Det kan du se på adressfältet ”https” och hänglåset i adressfältet. – DKIM, SPF och DMARC är tre Internetstandarder som vi använder för att förhindra att du får e-post i vårt namn som innehåller virus, är skräppost eller syftar till att få fram personuppgifter (inloggningsuppgifter).